اهم اقدامات صورت گرفته در راستای پیشگیری از بیماری نیز به شرح زیر می باشد:
1-آموزش به کارکنان در خصوص خودداری از دست دادن و شستشوی مداوم دست ها به مدت 20-30 ثانیه
2-توصیه به پرهیز از تماس نزدیک کارکنان با حداقل یک متر فاصله
3-استراحت به مدت دو هفته در منزل و مرخصی اجباری جهت کارکنانی که علائم سرماخوردگی و یا تب داشته و یا مستعد می باشند
4-تب سنجی کل کارکنان در هر شیفت کاری
5-حذف جلسات گروهی و کلاس های آموزشی
6-صرف غذا با ظروف و قاشق یکبار مصرف. لازم به ذکر است از مورخ 22/12/1398غذاخوری تا اطلاع ثانوی تعطیل گردیده است.
7-کاهش ساعت کاری کارکنان از ساعت 16 به 13 و حذف وعده ناهار این کارکنان در جهت کاهش تجمع
8-ضدعفونی واحدهای صنعتی و اداری توسط خودروی آبپاش و آتش‌نشانی
9-اطلاع رسانی و اگاهی بخشی روزانه بصورت چاپ پمفلت، بنر، آموزش های انفرادی و اطلاع رسانی در کانال های مجازی شرکت
10-کاهش تعداد نفرات در هر شیفت کاری
11- آموزش برای واحد خدمات در خصوص نحوه ضدعفونی به صورت فرد به فرد
12-تهیه و پخش محلول های ضدعفونی کننده و دستگاه‌های مربوطه در واحدها
13-توزیع تجهیزات حفاظتی بین افراد (ماسک، دستکش)
14-ضدعفونی کردن ساختمان ها، تجهیزات، گندزدایی سرویس های بهداشتی و حمام ها، ضدعفونی کردن آشپزخانه و…
15-بازرسی و سرکشی مداوم و روزانه بازرسین بهداشت از اماکن
16-لغو ثبت انگشت ورود و خروج کلیه کارکنان
17-خریداری سه دستگاه تب سنج جهت هر شیفت واحد درمان و اقدامات کنترلی لازم و تحویل 2 دستگاه به پیمانکاران جهت کنترل بیشتر
18-نصب دستورالعمل شستن دست ها به تعداد کافی در سرویس های بهداشتی
19-تامین مواد شوینده و ضدعفونی کننده به مقدار لازم جهت کلیه کارکنان

 

 

طلای زرشوران